Verbeter ouderenzorg met executive leergang Goed leven, goede zorg voor ouderen

Al meer dan tien jaar biedt de jaarlijkse opleiding executive leergang Goed leven, goede zorg voor ouderen ruimte aan bestuurders en directeuren om elkaar te inspireren en van elkaar te leren, in een kleinschalige setting. U volgt een gevarieerd programma met colleges van topdocenten, met volop ruimte voor bespiegeling en discussie, bijzondere ontmoetingen met ouderen en werkbezoeken in binnen- en buitenland. De leergang reikt u handvatten aan vanuit wetenschap en praktijk om met uw organisatie nog beter in te spelen op wensen en verlangens van ouderen.

De executive leergang is bij uitstek geschikt voor inhoudelijk gedreven bestuurders en directeuren die kennis willen nemen van en willen reflecteren op de laatste inzichten over goede zorg voor ouderen. Ook bestuurders die vanuit een andere sector in de ouderenzorg (gaan) werken en die zich deze materie snel en diepgaand eigen willen maken, zijn van harte welkom. Ten slotte staat de leergang open voor leidinggevenden bij zorgverzekeraars, overheidsinstellingen en toezichthouders die zich met vraagstukken rond de zorg voor ouderen geconfronteerd zien.

De executive leergang Goed leven, goede zorg voor ouderen start donderdag 19 januari 2023. Lees voor meer informatie de brochure 2023 of klik hier voor het programmapraktische informatie en ervaringen van oud-deelnemers.

Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Ellen Plasmeijer. Wilt u met meer collega’s deelnemen aan de executive leergang? Wellicht is een incompany variant dan iets voor u?