Leefplezier Community

Leefplezier Community

Om het gedachtegoed van de leefplezier-benadering en aanverwante kennis en producten beschikbaar te stellen, verder te verspreiden en te blijven doorontwikkelen, werkt Leyden Academy samen met haar partners aan de totstandkoming van een Leefplezier Community. Dit is een leergemeenschap waarin onderzoeks-, praktijk en onderwijsorganisaties kennis delen, samen leren en samenwerken aan persoonsgerichte zorg waarin het leefplezier voor bewoners, werkplezier voor medewerkers, het betrekken van naasten en leren en verbeteren centraal staan. Alle personen en organisaties die hierin geïnteresseerd zijn kunnen zich aansluiten bij de leergemeenschap.

Binnen de Leefplezier Community is een collectief van ervaren en door Leyden Academy gecertificeerde ‘leefplezier-trainers’ actief. Deze trainers zijn beschikbaar voor training en coaching van (toekomstige) medewerkers zorg en welzijn, behandelaren en managers in de leefplezier-benadering. Ook zijn zij beschikbaar voor advies over de implementatie van de leefplezier-benadering op uw locatie. De diverse activiteiten die zij ontplooien worden in samenspraak en op maat voor zorgorganisaties ontwikkeld.

Heeft u interesse in coaching en/of training? Neem dan contact op met trainers Rhea Breedveld en Marjet Woudenberg via trainers@leydenacademy.nl. Wilt u zelf gecertificeerd leefplezier-trainer worden, doe dan mee aan onze train-de-trainer Leefplezier.

Wilt u zich aansluiten bij de Leefplezier Community of wilt u meer weten, neem dan contact op met Josanne Huijg.